Liefdevol, weelderig en luchtig!

Door Rutger Prommenschenckel

En de categorie is:

Liefdevol, heerlijk en luchtig!

Zijn we niet allemaal gewoon een beetje moe, na de hectische feestdagen en het overleven van Blauwe Maandag?  Of misschien een beetje teleurgesteld of ontbreekt er een beetje liefde?

Terugkijkend op de eerste 3 weken die zijn verstreken van ons nieuwe decennium, zijn er al veel dingen gebeurd in de wereld die mijn hoofd deden schudden. Als we ons allemaal meer bewust worden van wat er in onze wereld speelt en hoe wij onszelf daarin zien, moeten we dan niet een andere boodschap de wereld in sturen? Zijn niet alle problemen opgelost met net iets meer liefde?

Met deze gedachte in het achterhoofd heb ik 3 speciale liefdesitems gemaakt die een liefdevolle boodschap visualiseren in een universele taal. De wereld kan wel wat meer liefde gebruiken, toch? Zou het niet leuk zijn om een outfit te dragen die dit bericht verspreidt waar en wanneer jij het aanhebt? Bekijk de liefdesitems die ik speciaal voor jou heb gemaakt. Koop er een en wees een liefdevolle, weelderige en luchtige LIEFDES ambassadeur!

I heart you jurk

Een leuke, lieve en sexy rode jurk. Geschikt voor een feestelijke bijeenkomst of wanneer je gewoon lekker fancy wil zijn op een gewone dag.

LOVELY sweater

Een funky damessweater. Draag het casual of funky chic. Een leuk item om je garderobe mee te updaten!

Light hearted red top

Een chique damestop die je klassieke en chique look complementeert met een leuke twist.

Gepubliceerd op 29 januari 2020. © Haruco-vert