Nieuw binnen

Door Rutger Prommenschenckel

En de categorie is: Feestelijke glitter

Het jaar loopt naar z’n eind en de feestdagen komen om de hoek kijken. Dus voor deze speciale dagen hebben we een laatste product release voordat het nieuwe jaar begint!
Wij zijn enthousiast over de mooie en feestelijke items die we speciaal voor jou gemaakt hebben en we hopen dat jij dat ook zult zijn!

Een rijke goudgele satijnen stof en antracietkleurige kant met pailletten gecombineerd met een zwarte en grijze Houndstooth tartan aangevuld met een zwarte bouclé staan op het menu.

Mid november schoonheden

Onze gezellige zwarte jurk is perfect voor een avond in de buurt van de open haard met de geur van verse dennenappels in de lucht. Onze kokerrok gemaakt van de klassieke Houndstooth tartan is gewoon perfect voor een feestelijk diner met de familie. Op deze manier je jouw bescheiden versie van je funky en wilde kant presenteren. De tops met de oversized mouwen zijn geschikt voor een feestelijke bijeenkomst onder je beste vrienden en je zult ze stiekem overstralen. Mocht je een meer formele gelegenheid hebben, we een lange jurk gemaakt die je drie verschillende looks geeft, zodat je met weinig bagage kunt reizen.

Om je nieuwe feestelijke look compleet te maken hebben we nu ook een aantal funky accessoires voor je. Kies de punky maar toch stijlvolle oormanchetten om elke look te accentueren. Verander je moderne look naar klassiek met de zoetwaterparel oorbellen. We willen er zeker van zijn dat je de komende feestdagen zult rocken!

Gepubliceerd op november 12, 2019. © Haruco-vert